Tsianakas About us

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ

Η εταιρεία ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ιδρύθηκε το 1970 με έδρα το Βόλο και δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής πλαστικών δεξαμενών με τη μέθοδο της περιστροφικής χύτευσης (Rotation Molding), διαθέτοντας ένα μεγάλο πελατολόγιο αντιπροσώπων και συνεργατών μεταξύ των οποίων διακρίνονται και οι μεγαλύτερες αλυσίδες ειδών θέρμανσης στην Ελλάδα. Συγχρόνως, παράγει και προμηθεύει πλαστικά βυτία σε κατασκευαστές αγροτικών μηχανημάτων. Σε τακτά χρονικά διαστήματα εμπορεύεται ανταλλακτικά ή βοηθητικά προϊόντα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

Ιστορικό Εταιρείας
1970

Ίδρυση της Ν. ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ Ο.Ε με αντικείμενο την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης και μεταφοράς υγρών και στερεών από ενισχυμένο πλαστικό (reinforced Plastic Composites), καθώς και βιομηχανικά πλαστικά

1980

Εγκατάσταση αυτόματου συγκροτήματος θερμοπλαστικών με την μέθοδο ROTATION της γερμανικής KRAUSS-MAFFEI.

1984

Επέκταση της δραστηριότητας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, υλοποιώντας δεκάδες συμβάσεις με την Ελληνική πολεμική Αεροπορία. Στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής αναπτύχθηκε τεχνογνωσία που αφορούσε την κατασκευή κρίσιμου αεροπορικού υλικού, ιδιαίτερα προηγμένης τεχνολογίας. Ενδεικτικά, αναφέρεται η κατασκευή δεξαμενών νερού των αεροσκαφών CL-215 από σύνθετα υλικά κατατάσσοντας την εταιρεία ανάμεσα στις λίγες παγκοσμίως και την μοναδική στην Ελλάδα, που έχουν υλοποίηση παρόμοιες εφαρμογές στην αεροναυπηγική.

1987

Ιδρύεται η ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ Α.Ε – ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, η οποία αναλαμβάνει τον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η εταιρεία εντάσσεται το 1988 στα Μ.Ο.Π για την πραγματοποίηση επένδυσης «εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας» στην ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

1993

Η ατομική επιχείρηση ΝΙΚ. Κ. ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, Μηχανολογικές Μελέτες – Κατασκευές αναλαμβάνει τον τομέα των θερμοπλαστικών της Ν. ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ Ο.Ε και από το 1994 αναλαμβάνει ολόκληρη την δραστηριότητα της.

1997

Επέκταση των δραστηριοτήτων στην κατασκευή πλαστικών δια εγχύσεως (injection molding) με σκοπό την καθετοποίηση της παραγωγής.

1998

Εγκρίνεται επένδυση επέκταση στα πλαίσια των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Π.Ε.Π) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. Επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων, εισαγωγή νέων καινοτομιών προϊόντων και βελτίωση ανταγωνιστικότητας

1999

Λειτουργία συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9002.

2003

Εγκατάσταση αυτόματου συγκροτήματος θερμοπλαστικών με την μέθοδο ROTATION της ιταλικού οίκου CACCIA.

2005

Μελέτη - κατασκευή και παραγωγή του πρώτου προκατασκευασμένου συστήματος σηπτικής δεξαμενής.

2010

Συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Ecomec και την αμερικάνικη εταιρεία Bio-Microbics. Στη συνεργασία αναπτύχθηκαν τα πρώτα συστήματα ελληνικής κατασκευής, βιολογικής επεξεργασίας.

2011

Μελέτη και κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας απόνερων πρατηρίων καυσίμων, χώρους στάθμευσης και βιομηχανικών χώρων.

2012

Η εταιρεία δημιουργεί τα πρώτα προϊόντα λιποσυλλεκτών στην Ελλάδα με τη μέθοδο του Rotation molding

Σήμερα

Γενική Διεύθυνση: Η γενική διεύθυνση συντονίζει τις δραστηριότητες των τμημάτων της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία της με το τμήμα «ανάπτυξης νέων προϊόντων».
Ο Υπεύθυνος Ποιότητας έχει την ευθύνη να παρακολουθεί αν τηρούνται όλοι οι κανόνες παραγωγής, σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων, όπως αυτοί περιγράφονται στα σχετικά εγχειρίδια, καθώς επίσης και τον τελικό έλεγχο των προϊόντων – κατασκευών, πριν αυτά δοθούν προς χρήση στους πελάτες της εταιρείας. Επίσης έχει την αρμοδιότητα να ενεργεί και να αναλαμβάνει δράσεις τόσο για την διαρκή βελτίωση της επίδοσης των διεργασιών, όσο και για τυχόν μη συμμόρφωση ή παρέκκλιση από τους δείκτες μέτρησης.
Το Τμήμα Marketing – Επικοινωνίας & Presales Support αναλαμβάνει κάθε επικοινωνία με τους υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες της εταιρείας, τόσο για να τους ενημερώσει για τα νέα προϊόντα της εταιρείας, καθώς επίσης και την σύνταξη προσφορών, με επισκέψεις στους χώρους εργασίας των πελατών.
Επίσης, το τμήμα αυτό αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να διεκπεραιώσει κάθε απαραίτητη ενέργεια για την προβολή των προϊόντων και την εικόνας της εταιρείας, μέσα από διαφημιστικά φυλλάδια, διαφημιστικών καταχωρήσεων και άλλες προωθητικές δράσεις όπως το site της εταιρείας.
Επίσης ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία είναι η αρμοδιότητα που έχει το τμήμα, για την σύνταξη και κατάθεση προσφορών της εταιρείας σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς Διαγωνισμούς.
Το Τμήμα Ανάπτυξης νέων προϊόντων και Συντήρησης, αποτελεί το πιο σημαντικό τμήμα της εταιρείας και απασχολεί την πλειοψηφία του προσωπικού της. Το τμήμα έχει δυο βασικούς άξονες δραστηριοτήτων, α) τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων σε άμεση συνεργασία με την γενική διεύθυνση και β) την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της εταιρείας, όπως αυτές απορρέουν από τις μεταξύ των συμβάσεις.
Το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών After Sales Support έχει σαν καθήκον να διατηρεί μια συνεχόμενη σχέση με τους πελάτες της εταιρείας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του, οι οποίες είναι τόσο υποστηρικτικές όσο και συμβουλευτικές για όλα τα προϊόντα της εταιρείας.
Το τμήμα προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη και ανταποκρίνεται στα αιτήματα των χρηστών - πελατών, όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της εταιρείας. Το αίτημα του πελάτη αντιμετωπίζεται με οδηγίες κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, έτσι ώστε η επίλυσή του να είναι άμεση. Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι σύνθετο, ο πελάτης - χρήστης ενημερώνεται από τους ανθρώπους του τμήματος ότι θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα για την επεξεργασία και την επίλυση του και το τμήμα Υποστήριξης Πελατών προωθεί το αίτημα, στο τμήμα «Ανάπτυξης και συντήρησης» της ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ. Επιπλέον το Τμήμα Υποστήριξης μπορεί να παραβρεθεί και στο χώρο εγκατάστασης του πελάτη για ακόμα πληρέστερη υποστήριξη.
To Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης και Ανθρωπίνων Πόρων, αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές λειτουργίες της εταιρείας, τις επαφές με τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, όπως ώς επίσης και την διαχείριση του προσωπικού της εταιρείας. Όσον αφορά την Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων οι βασικές αρμοδιότητες σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των διαφόρων τμημάτων είναι:
Η σύνταξη και γνωστοποίηση των θέσεων εργασίας στους υπαλλήλους της εταιρείας.
Η αξιολόγηση του προσωπικού.
Ο καθορισμός κινήτρων και η παρακολούθηση της απόδοσης του προσωπικού.
Η καταγραφή των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό, η επιμέλεια όλων των διαδικασιών για τις προσλήψεις προσωπικού και η εισήγηση στην Γενική Διεύθυνση των απαιτούμενων θέσεων εργασίας.
Η αναγνώριση της ύπαρξης ανάγκης εκπαίδευσης και ο καθορισμός προγράμματος εκπαίδευσης του προσωπικού

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ αποτελείται από επτά άτομα μόνιμο προσωπικό και έναν μόνιμο εξωτερικό συνεργάτη. Το σύνολο των ανθρώπων που απασχολείται διαθέτουν μακρά εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των πλαστικών και άριστη γνώση των τεχνολογιών που επικρατούν πάνω στο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας. Το 42% του προσωπικού της εταιρείας κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, το 42% κατέχουν πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών, το 8% κατέχουν τίτλους ανώτερης εκπαίδευσης και το 8% κατέχει τίτλους σχολών πληροφορικής.

Η ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ θεωρεί στρατηγικής σημασίας την Ποιότητα. Μόνο αυτή εξασφαλίζει τη διατήρηση της πελατείας μας, την προσέλκυση νέων πελατών και την πρωτοπορία μας απέναντι στον ανταγωνισμό.
Οι προσπάθειες μας εστιάζονται πάντα στην κάλυψη των αναγκών, των επιθυμιών και των προτιμήσεων των πελατών μας, στο βέλτιστο κόστος.
Είμαστε υπεύθυνοι για όλο το κύκλωμα σχεδιασμού, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων μας και για την ποιότητα τους.
Η κριτική των συνεργατών και των πελατών μας αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, είναι επιθυμητή και ευπρόσδεκτη.
Πραγματοποιούμε κάθε είδους βελτίωση για να αποφύγουμε την επανάληψη λαθών και αστοχιών. Αναγνωρίζουμε ότι η ικανοποίηση του πελάτη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μία συνεχή προσπάθεια για βελτίωση. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία καθορίζει συγκεκριμένους ποσοτικούς στόχους και αντίστοιχους δείκτες επιτυχίας, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος και μετρήσιμη η βελτίωση.
Είναι πολιτική μας το να εξασφαλίζουμε τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στο προσωπικό μας, καθώς και τη βελτίωση τους. Επίσης, το να εξασφαλίσουμε την ελεύθερη και απρόσκοπτη επικοινωνία καθώς και κίνητρα για την μεγιστοποίηση της συμμετοχής, της δημιουργικότητας και της υπευθυνότητας του προσωπικού.
Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, αποτελεί το βασικό κορμό της πολιτικής μας και ακολουθείται και στηρίζεται από όλο το προσωπικό της εταιρείας εξασφαλίζοντας ενός αισθήματος υπερηφάνειας για τις επιδόσεις μας.

Η ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής πλαστικών με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή πλαστικών δεξαμενών αποθήκευσης υγρών τροφίμων και χημικών για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Τα προϊόντα μας μέσα από 40ετή εμπειρία μας προσφέρουν άριστη λύση για τις σύγχρονες ανάγκες αποθήκευσης αλλά και διαχείρισης υγρών.
Ταυτόχρονα η σχεδόν 10ετή εμπειρία μας σε συστήματα αποχέτευσης, με το σχεδιασμό σηπτικών δεξαμενών αλλά και συστημάτων βιολογικής επεξεργασίας, σε συνεργασία με έμπειρους κατασκευαστές αλλά και τεχνικές εταιρείες, έχει δημιουργήσει νέες προοπτικές αλλά ταυτόχρονα και την τεχνογνωσία και τη δυναμικότητα σε μία ελληνική εταιρεία.
Τα συστήματα φρεατίων μέχρι σήμερα αποτελούν το μονόδρομο για τη σωστή εγκατάσταση αποχέτευσης στις κατοικίες ενώ τα προϊόντα των λιποσυλλεκτών καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές νόρμες και τις ελληνικές προδιαγραφές για τα καταστήματα εστίασης.

Η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της εταιρίας μας διασφαλίζεται από τη μακρόχρονη εμπειρία μας αλλά και από το σύστημα ποιότητας που καλύπτει όλες σχεδόν τις παραγωγικές διαδικασίες.
Οι αιτήσεις των πελατών μας για νέα προϊόντα άμεσα διαβιβάζονται στον υπεύθυνο του αντίστοιχου τμήματος όπου αναλύονται και κατανέμονται στους τεχνικούς τις εταιρείας μας. Η διάρκεια της ολοκλήρωσης των αιτημάτων γίνεται μετά από ταυτόχρονη συν επεξεργασία από όλα τα αντίστοιχα τμήματα σε συνεργασία με την διοίκηση και την εύρεση της βέλτιστης λύσης.
Στην συνέχεια το τμήμα σχεδιασμού μαζί με το τμήμα κατασκευών δραστηριοποιείται για την δημιουργία του αντίστοιχου δείγματος – προϊόντος. Το αντικείμενο δείγμα παρουσιάζεται στο πελάτη και διερευνάται πιθανές αλλαγές και βελτιστοποίηση κόστους και παραγωγής.
Για όλα αυτό το κομμάτι η εταιρεία μας διαθέτει ικανό προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο  αλλά και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Η εταιρεία σε συνδυασμό με εξωτερικούς συνεργάτες  καλύπτει όλες τις απαραίτητες κατασκευές ενώ κάποιες φορές προέκυψαν και συνεργασίες από εταιρείες του εξωτερικού.

Οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ

TOP